Kadıköy'de yangın: Ölü ve yaralılar var

Fikirtepe'de bir binada yangın çıktı, olay yerinde yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi, Yangın nedeniyle hayatını kaybedenlerin olduğu belirtiliyor.

Kadıköy'de yangın: Ölü ve yaralılar var

Edinilen bilgiye göre, Özbey Caddesi’nde bulunan kentsel dönüşüm için boşaltılmış 3 katlı binada yangın başladı. Çevredeki 3 farklı binaya sıçrayan yangına çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 4 ve 5 katlı binaların üst katlarında mahsur kalan vatandaşları merdiven ile kurtarırken hızlı şekilde yayılan yangına müdahale etti.

Yangının başladığı boş binanın kağıt toplayıcılar tarafından depo olarak kullandığı öne sürülürken, yangın sırasında alevlerden kurtulamayan bazı vatandaşların hayatını kaybettiği bildirildi.

Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Binanın çatı katında çıkan yangında 1 kişi olay yerinde bir kişi de ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  Yangında 4 kişinin de yaralandığı, yaralıların ambulansla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı bildiriliyor.