İzmir'de CHP'nin bir seçim bürosuna daha saldırı

Geçtiğimiz günlerde İzmir Bayraklı'da bulunan CHP'nin seçim ofisine kurşunlu saldırının ardından bugün de Menemen'de CHP adayı Serdar Aksoy'un seçim ofisine saldırı gerçekleştirildi.

İzmir'de CHP'nin bir seçim bürosuna daha saldırı

İzmir Menemen’de sabahın ilk saatlerinde gerçekleştiği düşünülen saldırıda seçim bürosunda bulunan afişlerin yırtılıp, bayrakların söküldüğü belirtildi.

CHP Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy da şu an polislerle birlikte saldırıya maruz kalan seçim ofisinin bulunduğu yere gitti. Olay sonrası seçim bürosu önünde açıklamalarda bulunan Aksoy şunları dile getirdi:

“Burası Ulukent’te Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bürosu. Bu seçim bürosuna yönelik yine bir saldırı söz konusu. Millet İttifakı’na yönelik saldırılar devam ediyor. Menemen’de saldırmaya devam ediliyor. Biz siyaseti demokratik bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Hiçbir arkadaşım provokasyona gelmeyecek. Hiçbir arkadaşım karşılık vermeyecek. Siyaset kavga etme sanatı değildir. Siyaset, üretme sanatıdır. Artık bu saldırılara bir son vermeliler. Siyaseti kavga etmek olarak, küfür etmek olarak, kadınlara saldırı olarak algılayan zihniyetin kendilerini düzeltmeleri gerekiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar Menemen’de seçimleri kazanacağız. Hiç kimse bize gözdağı veremeyecek. Millet İttifakı bu seçimleri kazanacak”