İzmir Menemen'de eşini bıçaklayarak öldüren sanığa mahkemeden iki kez indirim

İzmir Menemen'de eşini bıçaklayarak öldürüp 'Pişmanım' diyen sanığa, mahkeme iki kez indirim yaparak 20 yıl hapis cezası verdi.

İzmir Menemen'de eşini bıçaklayarak öldüren sanığa mahkemeden iki kez indirim

İzmir’in Menemen ilçesinde yaşayan çiftçi Ünal Narşap, 47 yaşındaki Gülşen Narşap’la geçen temmuz ayında evde ailesinin fotoğrafının bulunmaması konusunda tartışmıştı. Ünal Narşap bu sırada eşini vücudunun farklı yerlerinde bıçaklayarak öldürmüştü. Daha sonra da ‘eşi kasten öldürmek’ suçundan tutuklanmıştı.

KIZI ‘EN AĞIR CEZAYI ALSIN’ DEDİ

Karşıyaka 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Ünal Narşap ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Müjgan Bilgen Özen ve taraf avukatları katıldı.

Cumhuriyet savcısının sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini talep ettiği duruşmada, bakanlık avukatı Özen de Ünal Narşap’ın indirim uygulanmadan cezalandırılmasını istedi. Çiftin kızı da babasının en ağır cezayı almasını beklediğini ifade etti.

İKİ KEZ İNDİRİM

Mütalaaya karşı son sözü sorulan sanık Ünal Narşap, “Yaşanan olaydan dolayı çok pişmanım, keşke olmasıydı” dedi.

Duruşma sonunda mahkeme heyeti, sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet verdi. Ardından da cezayı ‘eylemi haksız tahrik altında gerçekleştirdiğine’ kanaat getirerek 24 yıla, duruşmalardaki saygılı tutumunu göz önüne alarak yaptığı iyi hal indirimiyle de 20 yıla indirdi.