İzmir Balçova'da boşanmak üzere olduğu eşini darp eden bir kişi serbest bırakıldı

İzmir Balçova'da eşine şiddet uygulayan ve aracında yapılan aramada 1 tabanca ve uyuşturucu maddeler ele geçirilen Anıl K. isimli şahıs, kadının şikayetine rağmen serbest bırakıldı.

İzmir Balçova'da boşanmak üzere olduğu eşini darp eden bir kişi serbest bırakıldı

İzmir’in Balçova ilçesinde, boşanmak üzere olduğu eşi Helin K.’yi döven Anıl K. komşuların ihbarı üzerine gözaltına alındı. Helin K.’nin şikayetçi olduğu ve 14 suçtan sabıkası bulunduğu öğrenilen Anıl K., savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Olay geçtiğimiz Çarşamba sat 18.30 sularında gerçekleşti. Balçova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Anıl K., boşanma aşamasında olan eşi Helin K.’yi (20) yaşadığı evine giderek darp etmeye başladı. Helin Kç’nın sesini duyan komşular, durumu polise bildirdi.

Eve gelen polis ekipleri, Anıl K’yi gözaltına aldı. Helin K. eşinden şikayetçi oldu. İfadesinde eşinin uyuşturucu kullandığını ve uyuşturucu ticareti yaptığını söyledi.

SİLAH VE UYUŞTURUCU BULUNDU

Bu bilgi üzerine çiftin evi ile ve Anıl K.’nin aracında yapılan aramada, uyuşturucu maddeler ile 1 tabanca ve şarjör ele geçirildi.

14 ayrı suçtan sabıkası olduğu ortaya çıkan Anıl K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Adliye’de, Savcılık tarafından serbest bırakıldı.