'İyi Parti'li isim AKP ve MHP'nin son oy oranını açıkladı

'İyi Parti' Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın partisinin bir toplantısında yaptığı konuşmada yaptırılan anketlere ilişkin sonuçları açıkladı. Aydın anketlere ilişkin "AK Parti'de müthiş bir erime var. AK Parti, MHP toplamı yüzde 40'ın altına indi. Müthiş bir çözülme var. Yeni kurulacak olan partinin oy oranı o kadar ahım şahım değil." ifadelerini kullandı.

'İyi Parti'li isim AKP ve MHP'nin son oy oranını açıkladı

‘İyi Parti’ Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın da katıldığı törende Etimesgut İlçe Başkanlığına atanan Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi görevi Erman Serin’den devraldı. Törene ‘İyi Parti’ Ankara Milletvekilleri Durmuş Yılmaz, Halil İbrahim Oral ve Ayhan Altıntaş, GİK Üyeleri Dr. Mesut Özarslan ve Bülent Gürsoy, Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, il ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan ‘İyi Parti’ Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“AK PARTİ-MHP TOPLAMI %40’IN ALTINDA”

“Bütün anketlerde aynı sonuçlar çıkıyor. AK Parti’de müthiş bir erime var. AK Parti, MHP toplamı yüzde 40’ın altına indi. Müthiş bir çözülme var. Yeni kurulacak olan partinin oy oranı o kadar ahım şahım değil. Hiç önemli değil bir, iki puan bile olsa bütün siyasi dengeleri değiştirebilecek bir tablo ortaya çıkıyor.”