'İyi Parti'li Ağıralioğlu: 6 milyon oya, 'PKK oyu' demeyecek kadar vatanımızı seviyoruz

Ağıralioğlu, "PKK ile mesafesini ayarlayamayan bir siyasi partinin 6 milyon oyuna, 'PKK oyu' demeyecek kadar vatanımızı, milletimizi ciddiyetle sevmekteyiz" dedi.

'İyi Parti'li Ağıralioğlu: 6 milyon oya, 'PKK oyu' demeyecek kadar vatanımızı seviyoruz

‘İyi Parti’ Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Maraş’ta aday tanıtım toplantısında konuştu. Ağıralioğlu, “PKK ile mesafesini ayarlayamayan bir siyasi partinin 6 milyon oyuna, ‘PKK oyu’ demeyecek kadar vatanımızı, milletimizi ciddiyetle sevmekteyiz” dedi.

‘İyi Parti’, Millet İttifakı kapsamında Maraş’ta partisince gösterilen belediye başkan adaylarını Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde tanıttı.

CHP Maraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç’un da katıldığı programda konuşan ‘İyi Parti’ Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, siyaseti “kavga, garez ve kin için yapan bir siyasi asabiyenin” tarafı olmayacaklarını söyleyerek, şöyle devam etti:

“6 milyon oy aldı HDP. Biz dedim size, bu 6 milyon oy PKK’lıdır diyerek yardım etmeyeceğiz, PKK’nın ekmeğine yağ sürmeyeceğiz. PKK ile mesafesini ayarlayamayan bir siyasi partinin 6 milyon oyuna ‘PKK oyu’ demeyecek kadar vatanımızı, milletimizi ciddiyetle sevmekteyiz. Dolayısıyla biz aslında şunu yapmaya çalışıyoruz: Çok az bir oy bırakacağız. O kalan oya da gönül rahatlığıyla ‘Siz alçaklarsınız’ diyecek kadar kendi Kürtlerimizin oylarını onlardan alacağız.” (DHA)