İyi Parti'den İmamoğlu'nun işbirliği yaptığı İHH'ya: Arap sevici, El Nusra destekçisi...

İyi Parti' lideri Meral Akşener'in TBMM Danışmanı Vedat Yenerer, Ekrem İmamoğlu'nun övgüyle bahsettiği İHH için "Arap sevici, El Nusra destekçisi" dedi.

İyi Parti'den İmamoğlu'nun işbirliği yaptığı İHH'ya: Arap sevici, El Nusra destekçisi...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun işbirliği yapmakla övündüğü İHH’ya ilişkin (İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı) ‘İyi Parti’ cenahından ilginç bir tepki geldi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in TBMM Danışmanı Vedat Yenerer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İHH’nın Suriye’deki cihatçı çetelerle ilişkisine dikkat çekti. İHH’nın lojistik deposunun fotoğrafını paylaşan Yenerer, “Arap sevici, El Nusra destekçisi İHH vakfında durmek yok.” derken “Şimdi de AKP desteğinde 2100 Suriyeli aileye buzdolabı, vantilatör ve fırın yardımı yapacağını bildirdi. Almanya’da kurulmuş olan İHH önce Türk vatandaşlarımızın ihtiyaçların görmeye başladığında saygı görecektir.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu İHH’yla ilgili olarak Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı işbirliğini örnek gösterip “Her yerde sitayişle bahsederim. Gerçekten çok değerli işler yapar.” demişti.

İşte Yenerer’in paylaşımı: