İstanbul'un komünist adayı Aysel Tekerek Gazi'de

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Aysel Tekerek için İstanbul'un emekçi mahallelerinden Gazi'de buluşma düzenlendi.

İstanbul'un komünist adayı Aysel Tekerek Gazi'de

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Aysel Tekerek için İstanbul’un emekçi mahallelerinden Gazi’de kahvaltıda buluştu.

AKP-MHP ittifakına karşı emekçileri düzen muhalefetine mahkum etmeyen komünistler, yerel seçim çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Türkiye Komünist Hareketi’nin (TKH) desteklediği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Aysel Tekerek için İstanbul’un emekçi mahallelerinden Gazi’de bir buluşma düzenlendi.

Programda konuşan Bağımsız Komünist aday Aysel Tekerek, “Türkiye eğitimde son sıradadır, ama çocuk tecavüzünde ilk sıradadır. Türkiye emekçilere verilen asgari ücretlerde son sırada, işçi ölümlerinde ilk sıradadır” ifadelerini kullandı.

Aysel Tekerek, buluşma için sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gazi Mahallesinde buluşmamız kahvaltı ile başladı… Güneş’in sofrasında dostların arasındayız.” ifadelerini kullandı.

Kahvaltının ardından Gazi’de seçim bildirgesini dağıtan Aysel Tekerek, daha sonra Sultangazi Dersimliler Derneği’nde mahallelilerle biraraya geldi.

Komünist aday Aysel Tekerek, Gazi Cem Evi ve Kültür Vakfı’nı da ziyaret ederek, Cem Evi Başkanı Hıdır Karataş ile görüştü.

Tekerek daha sonra lise öğrencileri ile biraraya geldi.