İstanbul'un Bağımsız Komünist adayı Aysel Tekerek, Ovacıklılar Derneği'ni ziyaret etti

Bağımsız Komünist aday Aysel Tekerek’in bugünkü programı da oldukça yoğun. Tekerek ilk olarak Maltepe ve Kartal’da bir dizi temaslarda bulunacak. Açıklanan seçim programına göre, Aysel Tekerek, Ardahanlılar Derneği’ne ve İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası’na bir ziyaret gerçekleştirecek.

İstanbul'un Bağımsız Komünist adayı Aysel Tekerek, Ovacıklılar Derneği'ni ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Belediye Başkan adayı Aysel Tekerek, İstanbul’da seçim çalışmalarına devam ediyor.

Cumartesi günü Sarıgazi’de Türkiye Komünist Hareketi’nin (TKH) haftalık gazetesi ‘Sosyalist Cumhuriyet’in alan satışına katılan Bağımsız Komünist aday, burada yurttaşlarla sohbet etti.

Tekerek, “Gençlerin okuyabilmesini, işsizliğin ortadan kalkmasını yalnızca sosyalist seçenek sağlayabilir” derken, seçimlerde halkı yoksulluğa ve işsizliğe itenlere karşı ezber bozmaya çağırdı.

Aysel Tekerek, Dersim Ovacıklılar Derneği’ne de bir ziyaret düzenleyerek hem Dersim Demokratik Halk Dayanışması (DDHD) adayları ile kurulan ittifaktan bahsetti, adaylara desteklerini açıkladı hem de İstanbul’daki seçim çalışmalarından bahsederek, Ovacıklıları İstanbul’da ezber bozmaya ve sosyalist seçeneğe destek vermeye çağırdı.

Tekerek, bu ziyaretin ardından Sancaktepe’de seçim örgütlenme toplantısına katıldı.

Aysel Tekerek bugün Ardahanlılar Derneği’ni ve İYİ-SEN’i ziyaret edecek

Bağımsız Komünist aday Aysel Tekerek’in bugünkü programı da oldukça yoğun. Tekerek ilk olarak Maltepe ve Kartal’da bir dizi temaslarda bulunacak. Açıklanan seçim programına göre, Maltepe’de yurttaşlarla ve muhtar adayı ile buluşacak olan Aysel Tekerek, Kartal Yakacık’ta bulunan Ardahanlılar Derneği’ne de bir ziyaret gerçekleştirecek.

Komünist aday, İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası’na (İYİ-SEN) bir ziyaret gerçekleştirerek, sendikalı inşaat işçileri ile bir araya gelecek.

Tekerek, son olarak Avcılar’da Yeşilkent Mahallesi’nde davetli olduğu bir ev toplantısına katılacak.

İstanbul’un Bağımsız Komünist adayı Aysel Tekerek, Pazartesi günü ise, direnişlerinin 280. gününde Flormar işçilerinin yanında olacak.