İstanbul'da kimyasal madde paniği: Kamyondan döküldü

Sarıyer'de, bir kamyondan yola kimyasal madde döküldüğünü iddia eden mahalle sakinleri, yoğun koku yüzünden nefes almakta zorlandıklarını söyleyerek şikayetçi oldular.

İstanbul'da kimyasal madde paniği: Kamyondan döküldü

Sarıyer’de, bir kamyondan yola kimyasal madde döküldüğünü iddia eden mahalle sakinleri, yoğun koku yüzünden nefes almakta zorlandıklarını söyleyerek şikayetçi oldular.

Sarıyer’de Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi üzerine dün akşam saatlerinde bir kamyondan kimyasal madde döküldüğünü belirten mahalleli yoğun koku yüzünden nefes almakta zorlandıklarını belirterek polise ihbarda bulundular.

Ağızlarını bezle kapatan mahalle sakinleri bazı kamyon sürücülerinin özellikle gece saatlerinde bilerek yola kimyasal madde döktüklerini iddia ettiler. Mahalle sakinlerinden Asiye Çakır, dün gece yaşanan olayı, “Bir kamyon arkayı açmış, döke döke gitti buradan. Ben tansiyon hastasıyım. Bu her zaman böyle olur mu? Aynı bembeyaz, aynı yoğurt gibi yola döke döke gitti” diye anlattı.

Asiye Çakır’ın eşi Yusuf Çakır ise, “Adam buraya asit döktü, kaçtı gitti. Yoğurt falan yedik midemiz anca yerine geldi. Yağmur yağmaya başlayınca biraz etkisi azaldı ama hala kokuyor” diye konuştu.