İstanbul'da kadın cinayeti: 'Çığlık sesleriyle uyandık'

İstanbul'da Gülen Pamukçu(27) 2 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. 

İstanbul'da kadın cinayeti: 'Çığlık sesleriyle uyandık'

Olay sabah saatlerinde Pamukçu’nun yaşadığı adreste meydana geldi. Yedek anahtarla kapıyı açıp içeri giren Ali isimli şüpheli uyandırdığı genç kadını 5 yerinden bıçakladı. Olayı duyan komşuları çığlık sesine uyandıklarını beyan ettiler. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri genç kadını hastaneye kaldırdı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen Gülen Pamukçu kurtarılamadı.

“4’NCÜ KATTAKİ BALKONDAN AŞAĞI ATTI”

Hayatını kaybeden Pamukcu’nun komşusu; “Kızımız 27 yaşındaydı. Eşinden boşanmış, 1 çocuğu vardı. Çocuğu babaannesinde kalıyordu. Ankara’da tanıştığı kişiyle ikinci evliliğini yapacaktı. Nişanlandılar. Kafaları uyuşmadı, ayrılmaya karar verdi. Ondan sonra bu kişi tehdit etmeye, şiddet uygulamaya başladı. Bir sefer kızı Ankara’ya götürdü. Kızı 4’ncü kattaki balkondan aşağı attı. Kız da ‘ben kendimi kurtarmak için attım’ diye ifade verdi. Erkek arkadaşını kurtarmak için galiba öyle söyledi.” dedi.

“ÇIĞLIK SESLERİYLE UYANDIK”

Olay günü yaşananları da anlatan Kayaoğlu, “Sabah 05.00’da çığlık seslerine uyandık. ‘Beni kurtarın’ diye çığlık sesi duyduk. 5 yerinden kızı bıçaklamış. Polisler ve sağlık ekipleri kapının önündeydi. Ambulansla hastaneye götürdüler. Hastanede hayatını kaybetti. Bu yedek anahtar yaptırmış. Saat 04.00’te kapıyı açıp, içeri girmiş. Kız uyuyormuş. Sonra tartışmaya başlıyor. O anda bıçaklamış. Abileri aşağı inene kadar, kaçıp gitmiş.” diye konuştu.

“ÖLÜMÜNE BIÇAKLAMIŞ”

Bir başka komşusu ise Zeynep Aydemir de, “Ben ambulansın sesini duydum. Aşağı indik. Kendisi ambulansa alınmıştı. En son hastaneye gittiğimizde, beyin tomografisi çekilirken yüzünü gördüm. Daha sonra yoğun bakıma aldılar. 2,5 saat sonra da hayatını kaybetti. Üç tane kalçasından, 1 tane karnından, 1 tane de mide ile kalp arasından bıçaklanmış. Şahıs ölümüne bıçaklamış.” diye konuştu.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (DHA)