İstanbul'da bir 'Aile Sağlık Merkezi'...

CİMER'den vatandaşa verilen yanıtta 'Sağlıklı günler dileriz' denildi.

İstanbul'da bir 'Aile Sağlık Merkezi'...

İstanbul Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan bir ‘Aile Sağlık Merkezi’nin harabeye benzer görüntüsü pes dedirtti.

Küçükçekmece’de yaşayan bir okurumuzun gazetemize ilettiği fotoğraflarda sağlık merkezi binasının harabeyi andıran görüntüsü ve hem binanın hem de tabelasının içler acısı hali aslında Türkiye’de pek çok şeyin yalın halini de gözler önüne serdi.

İşte ‘sağlık merkezi’nden görüntüler:

‘SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ…’

Edinilen bilgiye göre bu binada ‘sağlık hizmeti’ verilmeye devam ediliyor. CİMER’e başvuruda bulunduğunu aktaran okurumuz, gelen yanıtın “ASM’nin Mülkiyeti Küçükçekmece Belediyesine ait olup, Küçükçekmece Belediyesi ile görüşmeler yapılmıştır” şeklinde olduğunu söyledi. CİMER’den verilen yanıtta “Ayrıca, Binanın tadilat ve tamiratı ile ilgili olarak İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne de yazı yazılmıştır. Sağlıklı günler dileriz.” denildi.

BÜTÇE…

Sağlık Bakanlığı’nın 2019 yılı bütçesi hakkında bilgi veren Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “Merkezi Yönetim Bütçemiz 2018 yılı için 37 milyar 914 milyon TL iken, 2019 yılı için yüzde 28.7 artışla 48 milyar 783 milyon TL” demişti.