İstanbul ve İzmir'de komünist adaylar seçim çalışmalarını sürdürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Aysel Tekerek ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Deniz Tütmez yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul ve İzmir'de komünist adaylar seçim çalışmalarını sürdürüyor

Türkiye Komünist Hareketi’nin de desteklediği adaylardan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Aysel Tekerek ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Deniz Tütmez  yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Aysel Tekerek, Yön Radyo’da Ulaş Can’ın sunduğu Bizim Radyo programına konuk oldu.

Programda İstanbul’un sorunlarının tek başına ele alınarak çözülemeyeceği belirtilerek, komünistlerin kazanmasının bütüncül bir çözümün de kapısını araladığına vurgu yapıldı.

Tekerek, programın ardından Emekliler Dayanışma Sendikası’nı (EDS) ziyaret ederek temaslarda bulundu.

“BU KENT DE, BU MEMLEKET DE BİZİMDİR!”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı öğrencisi Deniz Tütmez, İzmirli emekçiler ile yanyana geldi.

İzmir’in tarihi elektrik fabrikasının parsellenmesine, sermayeye peşkeş çekilmesine karşı yapılan basın açıklamasında yer alan Tütmez, “Kentimizi talandan kurtarmanın yegane çözümü bu yağma düzenin değişmesidir. İzmir’de komünistler #YağmaYokSosyalizmVar demeye devam edecek. Bu kent de, bu memleket de bizimdir! Kentimizin dokusunun bozulmasına, gözü dönmüş para babalarının talanına karşı sessiz kalmayacağımızı bir kez daha beyan ediyoruz.” ifadelerini kullandı.