İstanbul Valisi 'yerli oto'dan ticari taksi yaptı

Photoshoplu görselleri paylaşmaya doyamayan Yerlikaya son olarak, "İstanbulumuzun taksilerine #Yerlioto çok yakıştı. Yerli otomuz sıfır emisyon oranıyla tam bir çevre dostu. Bu gurur hepimizin." yazdı.

İstanbul Valisi 'yerli oto'dan ticari taksi yaptı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından turkuaz taksinin yer aldığı bir görseli paylaşarak “İstanbulumuzun taksilerine #Yerlioto çok yakıştı. Yerli otomuz sıfır emisyon oranıyla tam bir çevre dostu. Bu gurur hepimizin.” diye yazdı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yerli otomobile tam destek için 34. Sedan araca talip olduklarını bildirdi.

İstanbul Valiliği önüne photoshopla yerleştirilmiş, üzerinde Türk bayrağı bulunan “34 0001” plakalı yerli otomobilin fotoğrafını paylaşan Yerlikaya, “Türkiye’nin otomobilini kullanmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Maşallah.” ifadesini kullandı.

Yerlikaya, başka bir tweetinde “C-SEDAN” model aracın tanıtım videosuna yer vererek, “Yerli arabamıza tam destek için biz de 34. Sedan araca talip olduk.” mesajını paylaştı.

Photoshoplu görselleri paylaşmaya doyamayan Yerlikaya son olarak, “İstanbulumuzun taksilerine #Yerlioto çok yakıştı. Yerli otomuz sıfır emisyon oranıyla tam bir çevre dostu. Bu gurur hepimizin.” yazdı.