İstanbul Esenyurt'ta 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası: Mahalleli taş ve sopalarla saldırdı

İstanbul Esenyurt'ta 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 13 ve 15 yaşlarındaki çocukların evine mahalleli, taş ve sopalarla saldırdı.

İstanbul Esenyurt'ta 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası: Mahalleli taş ve sopalarla saldırdı

İstanbul’un Esenyurt ilçesi Atatürk Mahallesi’ndeki bir sokakta iddiaya göre, 13 ve 15 yaşlarındaki iki erkek çocuğu, komşularının 6 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

Yaşanan olayı öğrenen aile, karşı binada oturan çocukların evlerine sopa ve taşlarla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Sokağa gelen ekipler istismarı gerçekleştirdikleri iddia edilen çocukların evleri önünde önlem aldı. Aileyi evden çıkarmak için olay yerine çevik kuvvet ve zırhlı araç sevk edildi.

POLİSTEN KALABALIĞA BİBER GAZLI MÜDAHALE

İstismarı gerçekleştirdiği iddia edilen iki çocuğun aileleri binadan çıkarılırken, sokakta toplanan kalabalık tekrar saldırdı. Polis, olaylara biber gazıyla müdahale etti.

Aile zırhlı araçla olay yerinden uzaklaştırılırken, kalabalık ve polis arasında arbede çıktı. Olaylar sırasında 3 kişi biber gazından etkilenerek baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren kişiler kendi araçlarıyla hastaneye kaldırıldı.

Polisin iddialarla ilgili araştırması devam ediyor.