İstanbul Bağımsız Komünist Adayı Aysel Tekerek'ten son çağrı: Oylarını eşitliğe, özgürlüğe, sosyalizme ver

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bağımsız Komünist Adayı Aysel Tekerek, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yaptığı son çağrıda ''Patronların sözcüleri değil, emekçilerin sözcüleri güç kazansın.'' ifadelerine yer verdi.

İstanbul Bağımsız Komünist Adayı Aysel Tekerek'ten son çağrı: Oylarını eşitliğe, özgürlüğe, sosyalizme ver

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bağımsız Komünist Adayı Aysel Tekerek’ten seçimlere bir gün kala çağrı geldi.

Bağımsız Komünist Aday Aysel Tekerek, Gazete Manifesto‘ya verdiği mesajında ”Ya rant için yarışan, rant için kavga edenleri seçeceğiz ve bu rant düzeni devam edecek, ya da yağma yok, rant yok demekle kalmayıp sosyalizm var diyen bağımsız komünist adaylara oy vereceğiz.” sözlerine yer verdi ve herkesi Bağımsız Komünist Adaylar’a oy vermeye çağırdı.

İstanbul Bağımsız Komünist Adayı Aysel Tekerek’in çağrısı şöyle:

”Yarın sandık başına gideceğiz ve bir tercihte bulunacağız. Ya rant için yarışan, rant için kavga edenleri seçeceğiz ve bu rant düzeni devam edecek, ya da yağma yok, rant yok demekle kalmayıp ‘sosyalizm var’ diyen bağımsız komünist adaylara oy vereceğiz.

Eğer tercih seninse, seni temsil etmeyenlere, sebebi ne olursa olsun asla oy verme, hak ettiğinden daha azına asla razı gelme, seçim matematiklerine ve hesaplarına da asla inanma ve kanma…

Unutma, açlığın, sefaletin, bağımlılığın, gericiliğin, yalanın ve talanın hüküm sürdüğü bu sömürü sistemi senin oyuna ihtiyaç duyuyor. Bu oyu onlara verme….

Oylarını eşitliğe, özgürlüğe, sosyalizme ver!

Patronların sözcüleri değil emekçilerin sözcüleri güç kazansın.

Oylar Bağımsız Komünist Adaylara,

İstanbulda Aysel TEKEREK’E

İzmir’de Deniz TÜTMEZE

Sakarya’da Murat TAKSİM’e

Gaziantep’te Sibel ALTINTAŞ’a”