İsmail Küçükkaya'dan İmamoğlu açıklaması: Nereden çıkardı bilmiyorum

Gazeteci İsmail Küçükkaya, İmamoğlu'nun "Yıldırım soruların görüşülmesini talep etmiş" sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

İsmail Küçükkaya'dan İmamoğlu açıklaması: Nereden çıkardı bilmiyorum

Habertürk’te canlı yayına bağlanan gazeteci İsmail Küçükkaya, İmamoğlu’nun “Galiba Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım’ın ortak yayındaki soruları görmek istediğini söylemiş. Bunu nereden çıkardığını bilmiyorum. Çünkü Ekrem İmamoğlu ile günlerdir hiç konuşmadım. Dolayısıyla böyle bir şeyi bana dayandırarak söylemiş olması bir milyarda sıfır ihtimal.” açıklamasında bulundu.

Küçükkaya konuya ilişkin şunları söyledi:

“Birincisi ben gerçekten günlerdir Ekrem İmamoğlu ile konuşmadım. İkincisi daha hazırlanmış hiçbir soru yok. Üçüncüsü Binali Yıldırım’ın benden böyle bir talebi olmadı, olamaz. Dördüncüsü açık oturuma ilişkin henüz hiçbir soru hazırlanmadığı gibi hazırlanma aşamasında, sonrasında, yayından önce de hiç kimsenin bunu benim dışımda bilmesi mümkün değil. Kimseye vermem ben onları.”

NE OLMUŞTU?

NTV ve Star TV ortak yayınına katılan Ekrem İmamoğlu, “Sayın Yıldırım soruların görüşülmesini talep etmiş. Danışmanıma bu ifadelerimi söyledim. Biz müdahale eden değil sadece gözetleyen konumda olalım.” ifadelerinde bulundu.