İşçi takımını Sedat Peker'e avuç açtırdılar

Zonguldak Kömür Spor Başkanı Süleyman Caner, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den kulübe sponsor bulması için aracı olması istedi. Caner, "Sedat Peker’i kıramayan iş adamları var" dedi.

İşçi takımını Sedat Peker'e avuç açtırdılar

TFF 2’nci Lig takımı Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile İstanbul’da bir araya geldi.

Başkan Süleyman Caner, Peker ile görüşmesinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bizleri ikametinde misafir eden Zonguldak ve Zonguldakspor’u konuşma fırsatı bulduğumuz Reis Sedat Peker’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” notunu yazdı.

Peker ile ne görüşmüş olabileceği merak konusu olan Caner, bununla ilgili yerel Elmas TV‘ye açıklama yaparak malumu ilam etti.

“SEDAT PEKER’İN SÖZÜ GEÇİYOR”

“Zonguldak için uğraşıyoruz. Hiçbir beklentimiz yok.” diyen Caner,  mafyadan para istedikleri iddiasının çok yanlış olduğunu belirtirken “Ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz. Sedat Peker birkaç firmayı yardım için bize yönlendirecek. Para istemek için gitmedik. Sedat Peker’i kıramayan iş adamları var, büyük firmalar var. Sözü geçen siyasetçimiz yok. Bu tarz şeyler, sponsorlukla ilerler. Ya siyasetçi bulacaksın sözü geçen. Maalesef biz bulamıyoruz. Bizim en büyük eksikliğimiz bu.” dedi.

Çekiç ve tokmaktan oluşan arması, işçi kanını temsil eden kırmızı ve işçi tulumunu temsil eden mavi renklerden oluşan formasıyla Türk futbolunun madenci takımı olan Zonguldak Spor’un Peker gibi karanlık olaylarla anılan bir isimden para yardımı talep etmesi taraftarların tepkisini çekti.