İran medyasında çarpıcı İsrail uçakları iddiası

Jessie Jane Duff: Tel Aviv’in bunun için Türkiye ile milyarlarca dolar ticari anlaşma yaptığını ve bu sayede savaş uçaklarını Azerbaycan Cumhuriyeti’ne intikal ettirmeyi başardı

İran medyasında çarpıcı İsrail uçakları iddiası

İran’dan yayın yapan Ufuk TV’ye konuşan Amerikalı uzman  Jessie Jane Duff, İsrail’in Azerbaycan Cumhuriyeti’ne bir kaç savaş uçağı konuşlandırdığını iddia etti.

Kokpit.aero’nun haberine göre bu konuşmayı haberleştiren İran’daki Fars Haber Ajansı, Konuşmada Duff, İsrail ile Azerbaycan Cumhuriyeti’nin bazı anlaşmaları bulunduğunu ve söz konusu uçakları bu anlaşmalar çerçevesinde Azerbaycan Cumhuriyeti’ne getirdiğine dikkat çekti.

Duf, Tel Aviv’in bunun için Türkiye ile milyarlarca dolar ticari anlaşma yaptığını ve bu sayede savaş uçaklarını Azerbaycan Cumhuriyeti’ne intikal ettirmeyi başardığını ifade etti. ABD’li uzman Duff, araştırmalar İsrail’in en az beş savaş uçağını Azerbaycan Cumhuriyeti’ne konuşlandırdığını ve gerekli mühimmatını da temin ettiğini ve böylece İran hava kuvvetlerine karşı durmayı planladığını iddia etti.