İmamoğlu 'Yeni Zelanda' için Eyüp Sultan Camii'ne çağırdı

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Yeni Zelanda saldırısı sonrası halkı Eyüpsultan Camii'ne dua etmeye çağırdı.

İmamoğlu 'Yeni Zelanda' için Eyüp Sultan Camii'ne çağırdı

CHP’nin İstanbul adayı İmamoğlu, yarın akşam Yeni Zelanda’daki cami saldırısında yaşamını yitirenler için Eyüp Sultan’da “dua” etmeye çağırdı.

Ümraniye Meydan’dan halka hitap eden İmamoğlu, yarın Eyüpsultan’da mitingi olduğunu söylerken “Sizi oraya davet ediyorum Müslüman kardeşlerimiz ve şehitlerimiz için dua edelim, sizi Eyüpsultan’a bekliyorum” dedi.

İmamoğlu’nun konuşmasında o bölüm şöyle:

“Yeni Zelanda’da onlarca Müslüman kardeşimiz katledildi. Bir vahşi, kalbi körelmiş ve nefretle kinle beslenmiş bir insan gözünü kırpmadan onlarca Müslüman kardeşimizi katlediyor. Terörün dini ırkı olmaz, kim yapıyorsa lanet olsun, kınıyoruz. Kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün orada katledilen kardeşlerimizin ailelerine Türkiye’nin vicdanlı insanlarından selam olsun. Şimdi bakın bu kötü hadiseler olduğu ortamda yarın ben Eyüpsultan’da saat 18.00’da mitingim var. Ben İstanbul’a Ümraniye’den çağrı yapıyorum. İnancı ne olursa olsun İstanbullunun tamamına çağrı yapıyorum. Ben yarın akşam namazında Eyüpsultan’da olacağım. Sizi oraya davet ediyorum Müslüman kardeşlerimiz ve şehitlerimiz için dua edelim, sizi Eyüpsultan’a bekliyorum” dedi.