İmamoğlu ve Erdoğan 15 Temmuz töreninde bir araya gelecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz anma töreninde bir araya gelecek.  CHP yetkililerinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına ilişkin yaptığı açıklamaya göre İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile anma töreninde bir araya gelecek. İmamoğlu ‘İstanbul’un brifingini kendisine sunmak amacıyla’Cumhurbaşkanı ile... View Article

İmamoğlu ve Erdoğan 15 Temmuz töreninde bir araya gelecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz anma töreninde bir araya gelecek.  CHP yetkililerinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına ilişkin yaptığı açıklamaya göre İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile anma töreninde bir araya gelecek.

İmamoğlu ‘İstanbul’un brifingini kendisine sunmak amacıyla’Cumhurbaşkanı ile görüşme taleplerini 6 Temmuz’da Erdoğan’ın makamına iletmiş, 8 Temmuz’da ise yazılı talep göndermişti.

Henüz bu talebin onaylandığına ilişkin iki makamdan da bir açıklama gelmedi.

İmamoğlu 15 Temmuz Pazartesi günü İBB Saraçhane Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşecek anma töreni öncesinde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve beraberindeki protokol ile birlikte Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret edecek ve bugün valinin şehit ailelerine vereceği yemeğe de katılacak.