İmamoğlu Selçuk Bayraktar'la buluştu: 'Güzel hizmetler yapıyorsunuz'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ı ziyaret ettiği, ziyarette "vakıf yardımları"nın konuşulduğu belirtiliyor.

İmamoğlu Selçuk Bayraktar'la buluştu: 'Güzel hizmetler yapıyorsunuz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’la Hadımköy’deki Baykar Makina’nın İnsansız Hava Aracı (İHA) üretim fabrikasında buluştuğu öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü gerçekleştiği belirtilen ziyarette, İmamoğlu’nun ekibinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de yer aldı. Ziyarette, Selçuk Bayraktar’ın yanı sıra babası Özdemir Bayraktar ve Balyoz kumpasıyla mağdur edilmiş bir komutanın da bulunduğu öğrenildi.

Odatv‘nin haberine göre, Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın Ekrem İmamoğlu ve heyetine üretilen İHA ve SİHA’ları tanıttığı bunun yanı sıra Selçuk Bayraktar’ın mütevelli heyeti başkanı olduğu Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın (T3 Vakfı) konuşulduğu belirtildi.

İMAMOĞLU’NDAN DESTEĞE DEVAM MESAJI

Habere göre görüşmede İmamoğlu, Bayraktar’a “İyi işler yapan kamuya yararı olan vakıfları diğerlerinden ayırırız. Anlatımınıza bakınca siz de güzel hizmetler yapıyorsunuz” dedi.

Ayrıca Selçuk Bayraktar’ın bu yıl düzenlenecek TEKNOFEST için lojistik talepte bulunduğu, İBB’nin de T3 Vakfı’nın taleplerini onayladığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.