İmamoğlu ikinci kez patronlarla: 1 Nisan'da göreve en yakın kişi olduğum için...

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, patron örgütleri TÜSİAD ve TURKONFED'in üyeleriyle bir araya geldi. İmamoğlu çıkışta "İster istemez, 1 Nisan’da göreve başlamaya en yakın kişinin yönetim anlayışını daha geniş çaplı insanlar merak ediyor." dedi.

İmamoğlu ikinci kez patronlarla: 1 Nisan'da göreve en yakın kişi olduğum için...

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında, ikinci kez TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İş İnsanlar Derneği) ve TURKONFED (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfedarasyonu) üyeleri ile Beyoğlu’nda bir araya geldi.

İmamoğlu’nun, basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, patronlara ekonomi, işsizlik ve istihdam konularındaki çözüm projelerini anlattığı belirtildi.

Toplantının ardından basın mensuplarının karşısına geçen İmamoğlu, ”Çok verimli bir İstanbul özeti paylaştık. Geleceği konuştuk. İstanbul’u yönettiğimiz esnada, bu kurumlarla nasıl iş birliği yapacağımız konusunda hem vaatlerimizde bulunduk hem de önerilerini aldık. Çok verimli geçti. İş dünyası, bugünün güncel sorunu olan ekonomiyi en derinden hisseden, işsizlik konusundaki tedbirler ve ön görüleri olan çok değerli değerli kurumlar, TÜSİAD ve TURKONFED. Verimli toplantı için, her iki kuruma da çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

“GÖREVE EN YAKIN KİŞİYİ İSTER İSTEMEZ MERAK EDİYORLAR”

İmamoğlu, ”Bu toplantının ilk buluşmadan farkı ne oldu?” sorusuna, ”Daha geniş katılımlı oldu. Türkiye’nin farklı yerlerinden de temsilciler vardı. İster istemez, 1 Nisan’da göreve başlamaya en yakın kişinin yönetim anlayışını daha geniş çaplı insanlar merak ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Herkese fikrimizi ulaştırmak, toplumun farklı kesimlerine yapacaklarımız anlatmak da bizim vazifemiz” yanıtını verdi.