İmamoğlu, İBB yönetimine özel sektörden bir ismi daha atadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, elektrik üretim şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapan Yeşim Meltem Şişli'yi İBB Genel sekreter yardımcılığına atadı.

İmamoğlu, İBB yönetimine özel sektörden bir ismi daha atadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 28 Haziran’da toplu şekilde istifa ettiklerini açıklayan İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, genel sekreter yardımcıları Muzaffer Hacımustafaoğlu, Mevlüt Bulut, Süleyman Karalı, Nihat Macit, Çağatay Kalkancı, Eyyüp Karahan, Adil Karaismailoğlu ve Hukuk Müşaviri Ali Karaaslan’ın yerine özel sektörden yeni isimler atamaya devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Yeşim Meltem Şişli atandı. Şişli’ye; İBB Kurumsal Gelişim ve Yönetim Sistemleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Bilgi İşlem, Yazı İşleri ve Kararlar ile Satınalma Daire Başkanlıkları bağlandı.

İBB, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Yeşim Meltem Şişli, enerji sektörünün yakından tanıdığı bir isim olarak öne çıkıyor. Sektörde 27 yıllık ‘kariyer’i bulunan Şişli, Türkiye Elektrik İletim A.Ş’den emekli olduğu 2007 yılından itibaren elektrik üretim ve dağıtım şirketlerinde üst yönetici olarak görev yaptı.