İçişleri Bakanı Soylu: Ekrem Bey son zamanlarda sinirli, demin de bir çocuğu tokatladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu için "Ekrem Bey bana takmış. Sinirli zaten son zamanlarda. Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu: Ekrem Bey son zamanlarda sinirli, demin de bir çocuğu tokatladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’un Kağıthane ilçesinde bulunan Çatalzeytin Spor Kulübü’ne yaptığı ziyarette seçim konuşması yaptı.

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan Soylu, konuşmasında İmamoğlu’nun büyükşehir belediyesindeki verilerin kopyalanması talimatını hatırlattı. Bu kararı “hukuken, ahlaken ve yöneticilik açısı”ndan yanlış olarak nitelendiren Soylu, CHP adayına “Senin derdin demek İstanbul’u idare etmek, yönetmek değil. Senin derdin başka.17-25 Aralık’takiler ne yapmışsa senin derdin aynısı orada devam ettirebilmek. Derdin bu, başka hiçbir derdin yok” diyerek yüklendi.

“Son zamanlarda Ekrem Bey bana takmış. Sinirli zaten son zamanlarda.” diyen Soylu, “Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz. Çocuk anlatmak istiyor ona, ‘ukalalık yapma’ diyor. Şunu ifade edeyim; ona bir şarj doldurdular, şarjı bitti. Şimdi 31 Mart’a kadar dolu, bir de öz güven patlamasına girdi. Güç zehirlenmesine girdi, kimseyi takmıyor. Diyor ki, ‘Süleyman Soylu, senin İstanbul’da ne işin var’ diyor. ‘Otursana Ankara’da, İçişleri Bakanlığında görevini yapsana’ diyor. Olan benim çocuklara oldu, İstanbul’a gelemeyecekler. İzni ondan alacağız bundan sonra.” ifadelerini kullandı.