İbrahim Kalın: "İnsanımızı daha çok dinlememiz, kendimize bir çeki düzen vermemiz lazım"

Katıldığı kitap fuarında bir dinleyicinin 'yerel seçimlerde İstanbul'u neden kaybettik?' sorusuna Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Demek ki, bizim daha fazla çalışmamız, insanımızı daha çok dinlememiz lazım. Kendimize bir çeki düzen vermemiz lazım" cevabını verdi.

İbrahim Kalın:

14-22 Aralık tarihleri arasında Ümraniye Belediyesi tarafından Ümraniye Santral Etkinlik Alanında düzenlenen 1. Ümraniye Kitap Fuarı sona erdi. Fuarın kapanışında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yazdığı son kitabının da adı olan “Barbar, Modern, Medeni” konulu söyleşisiyle kitapseverler ile bir araya geldi.

“KENDİMİZE BİR ÇEKİ DÜZEN VERMEMİZ LAZIM”

*

Bir dinleyicinin ‘yerel seçimlerde İstanbul’u neden kaybettik?’ sorusuna Kalın şu cevabı verdi;

“Cumhurbaşkanımız biliyorsunuz, her zaman şunu söylemiştir; ‘milletin mesajı her mesajın üstündedir’ milletin sandıkta, seçimden önce ve sonra verdiği mesaj bizim için her zaman en önemli mesajdır.

*Burada da İstanbul halkımız bize bir mesaj vermiştir. Demek ki, daha çok çalışmamız lazım, kendimizi daha iyi anlatmamız, eksiklerimizi gidermemiz lazım.

*Buradan almamız gereken en önemli ders budur. Demek ki, bizim daha fazla çalışmamız, insanımızı daha çok dinlememiz lazım, kendimize bir çeki düzen vermemiz lazım.”

İbrahim Kalın’ın bu sözlerle AKP içerisinde belli kişileri hedef alıp almadığı ise merak konusu oldu.