İBB'nin lüks makam araçları AVM otoparkından çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tartışma yaratan ihtiyaç fazlası kiralık araçları ile ilgili yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflar, iki seçim arasında Bakırköy’deki bir AVM’nin otoparkında çekildi. İddiaya göre iki seçim arasında iade edilen 517 araçtan lüks kategorisinde olan 104 araç, İBB’nin Bakırköy’deki ek hizmet binasının yanında bulunan AVM’nin otoparkında gruplar halinde toplandı ve şirketine iade edildi.

İBB'nin lüks makam araçları AVM otoparkından çıktı

Onlarca lüks aracın bulunduğu fotoğraflar, iki seçim arasındaki dönemde İBB’nin ek hizmet binasının bulunduğu Bakırköy’de çekildi.

İddialara göre onlarca lüks araçlar dikkat çekmemesi için Bakırköy’deki İBB binasının yanındaki alışveriş merkezinin otoparkına toplandı. Gruplar halinde otoparka getirilen lüks araçlar birkaç gün içinde yine gruplar halinde otoparktan çıkarıldı.

Sözcü’den Özlem Güvemli’nin haberine göre; iki seçim arasındaki dönemde iade edilen 517 araç arasındaki 104 lüks kategorisindeki makam aracının Bakırköy’deki İBB hizmet binasının yanındaki AVM’nin otoparkında toplanarak buradan ilgili şirkete iadesinin yapıldığı öne sürülüyor.

NE AMAÇLA KİMLERE TAHSİS EDİLDİĞİ ARAŞTIRILACAK

Eğer araştırma komisyon bu araçlarla ilgili soruları da gündemine alırsa lüks araçların hangi makamlara ne amaçla tahsis edildiği de ortaya çıkmış olacak.