İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın başdanışmanından silahlı paylaşım: 'Toprağın altında paslanmasın'

Seçimlere günler kala WhatsApp mesaj uygulamasından silah fotoğrafları paylaşan AKP’li Mevlüt Uysal’ın Başdanışmanı İbrahim Uçar, fotoğrafın üstüne de “Toprağın altında paslanmasın” yazdı.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın başdanışmanından silahlı paylaşım: 'Toprağın altında paslanmasın'

Seçim meydanlarında son mitingler yapılırken, şu an İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı olan Mevlüt Uysal’ın Başdanışmanı İbrahim Uçar, skandal bir paylaşımda bulundu. Seçimlere günler kala WhatsApp mesaj uygulamasından silah fotoğrafları paylaşan AKP’li Uysal’ın Başdanışmanı Uçar, fotoğrafın üstüne de “Toprağın altında paslanmasın” diye yazdı.

Oda TV’den Fethi Yılmaz’ın haberine göre; şu an İBB Başkanı olan, 31 Mart yerel seçimlerinde de AKP’nin Büyükçekmece Belediye Başkan adayı olan Mevlüt Uysal’ın danışmanı İbrahim Uçar’a telefonla ulaşarak, “yaptığı paylaşımla ne mesajı vermek istediğini” soruldu. İbrahim Uçar, verdiği yanıtta, “Ne arıyorsunuz altında siz bunun? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Ben seçimde aday mıyım, değilim. Benim paylaşımımdan sana ne. Seçimle ne alakası var? Bu resim benim bir arkadaşımın” şeklinde yanıt verdi.

İşte İbrahim Uçar’ın o paylaşımı: