Hitit Üniversitesi'nde dekandan kadın doçente ağza alınmayacak küfür ve hakaret

Çorum Hitit Üniversitesi'nde Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner'in, kadın bir doçente yönelik küfür ve hakaret ettiği anlara ilişkin video yayınlandı.

Hitit Üniversitesi'nde dekandan kadın doçente ağza alınmayacak küfür ve hakaret

Çorum Hitit Üniversitesi’nde Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner’in, bir doçentle arasında geçen tartışmanın görüntüleri yayınlandı. Videoda Dekan Yamaner’in kadın öğretim üyesine ”Benim profesörlüğüme laf edenin anasını avradını s….m” şeklinde küfretmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Dekan Prof. Dr. Faruk Yamaner’in odasında kadın öğretim üyeleriyle tartıştığı görüntülerde doçent olduğu anlaşılan bir öğretim üyesinin dekana fikir alışverişi için toplandıklarını söylemesinin üzerine Dekan’ın “Sende fikir yok, fikirsizsin sen. Senin nasıl doçent olduğunu da biliyorum, seni kim doçent yaptı onu da biliyorum.” şeklinde hakaret ve suçlamalarda bulunduğu görüldü.

Yamaner’in, ”Senin nasıl doçent olduğunu da biliyorum” sözlerine “Ben de sizin nasıl profesör olduğunuzu biliyorum.” sözleriyle cevap veren doçente ”Benim profesörlüğüme laf edenin anasını avradını s….m” şeklinde küfür ettiği anlar sosyal medyada tepki topladı.