Hazine'den Galatasaray'a yalanlama: Bakanımızın bir tasarrufu yoktur

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la yaptığı görüşmede "Türk futboluna önemli katkılar yapacağı" yönünde sözler aldığı açıklamasına Bakanlıktan yalanlama geldi.

Hazine'den Galatasaray'a yalanlama: Bakanımızın bir tasarrufu yoktur

Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın, “Sayın Berat Albayrak ile görüştüm ve Türk futboluna önemli katkılar yapılacağını söyledi. İnşallah ay başında banka düzenlemeleriyle Türk futbolu rahat bir nefes alacak. Sürekli bankalardayım. Neredeyse Ziraat Bankası’nın kadrosuna alınacaktım.” sözlerini yalanladı.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber, “Sn. Bakanımız Berat Albayrak’a atfen dile getirilen bu tür sözler doğru değildir.” dedi.

Berber, “Sn. Bakanımızın ve Bakanlığımızın kulüplerin finansal süreçleri ile ilgili bir tasarrufu yada yönlendirmesi yoktur. Bu süreçler kulüpler ile ilgili bankalar arasında yürütülmektedir.” ifadelerini kullandı