Hasan Koca sonsuzluğa uğurlandı

Araba çarpması sonucu beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Hasan Koca, ailesi, sevenleri ve yoldaşları tarafından sonsuzluğa uğurlandı.

Hasan Koca sonsuzluğa uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu yaşama gözlerini yuman TKH üyesi Hasan Koca son yolculuğuna uğurlandı.

Trafik kazası nedeniyle geçirdiği beyin kanaması sonucu aramızdan ayrılan Türkiye Komünist Hareketi (TKH) üyesi Hasan Koca İstanbul’da Avcılar Yeşilkent Cemevi’nde yapılan törenin ardından Kıraç İstiklal Mezarlığı’nda ailesinin, dostlarının ve Türkiye Komünist Hareketi üyelerinin katılımı ile yapılan anma töreni ile birlikte defnedildi.

Mezarlıkta yapılan anma töreninde Türkiye Komünist Hareketi Genel Başkanı Aysel Tekerek yaptığı konuşmada, sözlerine Hasan Koca’nın tüm yoldaşlarına, dostlarına ve akrabalarına başsağlığı dileyerek başladı.

Tekerek, Hasan Koca’nın olanca yaşına, hastalıklarına rağmen partimizin İstanbul’un bir ucundaki etkinlikleri, eylemleri, çalışmalarına katıldığını bütün genç yoldaşlarımıza örnek bir komünist olarak yaşadığını söyledi.

Koca’nın cenazesi konuşmaların ardından sloganlarla defnedildi.