Hande Fırat Cem Küçük'e sert çıktı: ‘Küçük büyük muhattabım değilsiniz!’

Küçük, daha önce de gündeme getirdiği, Hürriyet’in ‘Karargah Rahatsız’ haberini bir kez daha Twitter’dan paylaştı. Hande Fırat bu gönderiye tepki göstererek, Twitter'da ‘Küçük büyük muhattabım değilsiniz!’ ifadelerini kullandı.

Hande Fırat Cem Küçük'e sert çıktı: ‘Küçük büyük muhattabım değilsiniz!’

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan’ın Türk Silahlı Kuvvetleri komutasına yönelik ettiği hakaret içerikli sözlerle ilgili başlayan soruşturmanın ardından, gazeteci Cem Küçük’ten dikkat çeken bir çıkış geldi.

Türkiye Gazetesi yazarı Küçük, daha önce de gündeme getirdiği, Hürriyet’in ‘Karargah Rahatsız’ haberini bir kez daha Twitter’dan paylaştı.

Küçük paylaşımında, Hande Fırat imzasını taşıyan haberle ilgili, “Nedense aklıma geldi. 25 Şubat 2017’de Hürriyet’te çıkan “Karargah Rahatsız” manşetini de çok eleştirilmiş ve gazete de hatasını kabul etmişti. Acaba bu habere ve haberi yapanlara ceza ve tazminat davası açılmış mıydı? Merak işte” ifadelerini kullandı.

Bu sözlere bu kez Hande Fırat’tan ise yanıt gecikmedi. Fırat önce, “Çok mu merak ettin?”şeklinde bir tweet atarken ardından “Sana mı kaldı? Kaç yıl Ankara’da çalıştın? Zorlama ben yalan olmaz” ifadelerini kullandı.