Günaçar'ın 'en azından diploması var' açıklamasına 'FETÖ'cü yanıtı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz'dan GP'den İsmail Günaçar'ın 'En azından diploması var' açıklamasına bilindik yanıt.

Günaçar'ın 'en azından diploması var' açıklamasına 'FETÖ'cü yanıtı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar’ın “Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin” ifadesine tepki gösterdi.

EN AZINDAN DİPLOMASI VAR

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün düzenlediği basın toplantısında partinin en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar’ın “Davutoğlu’nun Erdoğan’dan farkı sizce ne olacak?” sorusuna verdiği “Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi” yanıtna cevap Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz’dan geldi.

‘FETÖ’CÜ SUÇLAMASI

Küçükyılmaz, Davutoğlu’nun açıklaması devam ederken sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı. Küçükyılmaz, firari Adem Yavuz Arslan’ın “En azından Davutoğlu’nun gerçek bir diploması var” paylaşımını ve Gelecek Partisi’nin kurucuları arasında yer alan İsmail Günaçar’ın “En azından diploması var kendisinin” sözlerini paylaşarak şu ifadeyi kullandı:

“FETÖ’cü Adem Yavuz Arslan Türkiye’ye gelemeyince vekil olarak bu arkadaşı göndermiş.”