Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti: Kızına işkence eden baba gözaltında

İstanbul Tarlabaşı'nda 19 yaşındaki öz kızına işkence eden baba, görüntülerin sosyal medyada yayınlanması ve büyük tepki çekmesi üzerine gözaltına alındı.

Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti: Kızına işkence eden baba gözaltında

Dün itibariyle sosyal medyada paylaşılan ve yaşlı bir erkeğin genç kadına şiddet uyguladığı anların yer aldığı görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu. Beyoğlu Tarlabaşı’nda bir evde çekildiği belirtilen görüntülerde bir babanın 19 yaşındaki Tuğba isimli öz kızına işkence yaptığı belirtildi.

Babanın kızına uyguladığı şiddet görüntülerini ve genç kadının yardım çığlıklarını kendi hesabından paylaşan bir Twitter kullanıcısı, “19 yaşındaki kıza öz babası işkence yapıyor. Anne yatalak. Hepsi bir psikopatın elinde. Olayın doğruluğunu teyit ettim. Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım. Yer: Taksim/ Tarlabaşı Elimde resmi evraklar da var” ifadelerini kullandı.

Tepkiler üzerine baba hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında, baba hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Muzaffer A. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Muzaffer A. çıkarıldığı mahkemece ‘Basit yaralama’ suçundan tutuklandı.

DOKTOR YÖNLENDİRDİ

Muzaffer A.’nın kızı Tuğba A. mahkemede verdiği ifadede, babasının yıllardır kendisine şiddet uyguladığını belirtirken “En son görüntülerdeki şiddetin sebebi; salonun penceresinin açık kalmasıydı. Babam yağmurdan dolayı kapatmak istedi. Annem ve benim kronik astımız, açık kalması gerekiyordu. Daha önce de kumanda sebebiyle süpürgenin borusuyla avucuma vurup, avucumu patlatmıştı. Sadece fiziksel şiddet vardı. Daha önce de anneme bıçak çekmişti. Videoda gördüğünüz görüntülerde Cumartesi günü yaşandı. Gördüğüm şiddet nedeniyle doktora gittiğimde doktor hastane beni karakola yönlendirdi gidip şikayetçi oldu ve 10 gün uzaklaştırma kararı verdiler” diye konuştu.