Gökhan Özoğuz'dan Bakan Soylu'ya: Korkunç...

Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun muhalefeti sert şekilde hedef alan sözlerine tepki göstererek "Bu hareketler korkunç" ifadesini kullandı.

Gökhan Özoğuz'dan Bakan Soylu'ya: Korkunç...

Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sözlerine tepki gösterdi.

Bakan Soylu geçtiğimiz gün bir seçim konuşmasında  “Seçimlerden hemen sonra eğer hükümetimiz zafiyete uğrarsa doğu ve güneydoğuda valileri, kaymakamları sokağa çıkarmazlar. Bu sözleşmeyi yapan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’dur, İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener’dir, FETÖ’dür, PKK’dır, HDP’nin sözde vekilleridir.” ifadelerini kullanmıştı.

Soylu, konuşması sırasında iki Saadet Partilinin itiraz etmesi sonrası ise “24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsun? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz” demiş ve iki kişinin gözaltına alınıp “devlet büyüklerine hakaret”ten mahkemelik olmasını sağlamıştı.

Özoğuz ise bu duruma paylaştığı tweet ile tepki gösterdi:

“Bu hareketler korkunç ya! Hangi partiden oluraa olsun! İşte bu tip insanlardan bu tip davranışlardan insan çok rahatsız oluyor! Ülke yönetimi bu tip tiynetten uzak olmalı.”