'Gökçek, Özhaseki'ye destek kararını gözden geçirmeli'

"Belli ki parti büyükleri Gökçek’ten ne kadar uzak durursa o kadar iyi olacağını fısıldamışlar" diyen Ceyhan, "Özhaseki’nin, 'Kendimi anlatıyorum' derken yaptığı 'göndermeler' bırakın Gökçek’i siyasette 'zurnanın son deliği' sayılabilecek insanları bile rahatsız edecek nitelikte!" diyerek AKP'nin bir türlü arzulanan barış ve kardeşlik ortamını sağlayamadığını yazdı.

'Gökçek, Özhaseki'ye destek kararını gözden geçirmeli'

Gerici Milli Gazete de AKP içindeki Özhaseki Gökçek kavgasına dahil oldu.

Gazetenin yazarı Zeki Ceyhan, “Gökçek yaranamıyor!” başlıklı yazısında, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterdiği Mehmet Özhaseki’nin, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talebiyle istifası alınan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e dair yorumlarına tepki gösterdi.

“Belli ki parti büyükleri Gökçek’ten ne kadar uzak durursa o kadar iyi olacağını fısıldamışlar” diyen Ceyhan, “Özhaseki’nin, ‘Kendimi anlatıyorum’ derken yaptığı ‘göndermeler’ bırakın Gökçek’i siyasette ‘zurnanın son deliği’ sayılabilecek insanları bile rahatsız edecek nitelikte!” diyerek AKP’nin bir türlü arzulanan barış ve kardeşlik ortamını sağlayamadığını yazdı.

‘Gökçek, Özhaseki’ye destek kararını gözden geçirmeli’

“Melih Gökçek Büyükşehir Belediye Başkanlığı, “AKP’nin elinden gitmesin, Mansur Yavaş’ın eline geçmesin” diye çırpınıp duruyor. Ama Gökçek’in bu çırpınmalarının AKP’de “karşılık bulduğunu” söylemek çok zor! Evet, Gökçek ne yaparsa yapsın, ne derse desin bir türlü Özhaseki’ye yaranamıyor.” ifadelerine yer veren Ceyhan, “İşin ilginç yanı AKP içinde kimse de Özhaseki’ye, ‘Adam bu kadar sana arka çıkarken onun aleyhinde konuşma’ demiyor. Yani Özhaseki’nin politikası sanki genel merkez tarafından da onaylanıyor gibi hava esiyor. Bu durumda Gökçek’in Özhaseki’ye verdiği desteği bir kez daha gözden geçirmesinde yarar yok mu?” diye yazdı.