Gerici Nurettin Yıldız'ın dostu artık il milli eğitim müdürü!

Gerici Nurettin Yıldız’ın destekçisi ve çalışma arkadaşı Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, vekaleten bulunduğu göreve asaleten de atandı.

Gerici Nurettin Yıldız'ın dostu artık il milli eğitim müdürü!

“Kocalarından dayak yiyen kadınlar şükretsin” , “asansörde halvet hali olur” , “6 yaşında çocukla evlenilebilir” ve “Yatağın şekli, cinsel dürtüleri rahatsız eden bir yapıda olmamalıdır” gibi skandal sözleri ile bilinen gerici Nurettin Yıldız’ın kitaplarını okullara dağıttırmasıyla bilinen İstanbul Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz “ödüllendirilmeye” devam ediyor.

2 Ağustos 2019 tarihli Resmi Gazete’de daha önce vekaleten atanmış olan 14 il milli eğitim müdürünün asalet kararnameleri yayımlanmıştı. Bu isimler arasında Cemal Yılmaz’ın da olduğu görüldü. Buna göre Yılmaz, daha önce vekaleten yürüttüğü Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atanmış oldu.

Nurettin Yıldız’ın kurucusu olduğu Sosyal Doku Vakfı’nda uzun yıllar üst düzey görevlerde bulunduğu iddia edilen Cemal Yılmaz’ın geçtiğimiz yıl henüz Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü olduğu dönemde Yıldız için yaptığı “icraat”larına dair haberimizi yeniden paylaşıyoruz: