Gerici Nurettin Yıldız: Ateistlerle konuşmak sizi düşünmeye sevk eder

Sosyal Doku Vakfı Başkanı gerici Nurettin Yıldız, bu kez üniversite öğrencilerini, 'Sakın ateistlerle konuşmayın' diye uyardı.

Gerici Nurettin Yıldız: Ateistlerle konuşmak sizi düşünmeye sevk eder

Geçmişte, “kadınları dövün rahatlayın” ve “6 yaşındaki kız çocukları evlenebilir” ve “asansörde halvet” gibi verdiği fetvalarla bilinen gerici Nurettin Yıldız, bu kez üniversite öğrencilerini, ‘Sakın ateistlerle konuşmayın’ diye uyardı.

Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Gençler Eğer Huzur İstiyorsanız’ başlıklı sohbet etkinliğinde hürriyeti başı boşluk olarak tanımlayan Yıldız, gençlerin ateistler ve deistlerle oturup tartıştığını gördüğünü belirterek “uyarıda” bulundu.

‘BİR ATEİSTİN SORULARINA DEĞİL CEVAP VERMEK O SORUYU DÜŞÜNMEK BİLE ÖLDÜRÜCÜDÜR’

Ateistleri ve deistleri “imana davet etmenin” çok büyük bir tehlike olduğunu söyleyen fetvacı Nurettin Yıldız, “Şunu çok iyi bilesiniz genç kardeşlerim, elektriğe yakalanmış birini kurtarmaya çalışan da elektriğe yakalanmış olur. Sizin birikiminiz bir ateistin sorularına değil cevap vermek, o soruyu düşünmek bile sizin için öldürücüdür. Onu kurtarmayı boşverin kendinizi kurtarın. Sakın imanla ilgili tartışma ortamlarına girmeyiniz.”

Nurettin Yıldız kendi gibi düşünmeyenleri ‘şeytan’ olarak tanımladıktan sonra gençlere, “Sizin sabah namazına kalkan, Allahtan korkan imanınız, bize cephede nefer olarak yeter” dedi..