Gaziantep Bağımsız Komünist Başkan adayı Sibel Altıntaş'tan sendikalara ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Sibel Altıntaş, Gaziantep'te seçim çalışmalarına devam ediyor.

Gaziantep Bağımsız Komünist Başkan adayı Sibel Altıntaş'tan sendikalara ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist Başkan adayı Sibel Altıntaş, DİSK ve Türk-İş’e bağlı Belediye-İş’in Gaziantep şubelerine ziyarette bulundu.

DİSK Gaziantep Bölge Başkanı Ali Güdücü, Genel-İş 1 No’lu Şube Başkanı Süleyman Göçmen ve sendika üyeleri, Belediye-İş Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gökalp ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan görüşmede rant, ihale, gerici vakıflara aktarılan fonlar ile ilgili sohbet edildi.

Altıntaş, “Komünistlerin belediyelerinde rant yok, ihale yok, adam kayırma, yandaşlık yok, gerici vakıflara yer yok, kentsel dönüşüm adı altında emekçileri müteahhitlere ömür boyu borçlu kılmak yok.” diye konuştu.

İşçilerin çıkarının korunacağı, yerel kaynakların halkın ihtiyaçları için kullanılacağı, belediyelerin makam yeri değil halkın sorunlarını çözen yerler olması gerektiği, AKP ve düzen partilerinin tümünün sahte umutlar dağıtmasına inanmamak gerektiği fikirlerinin tartışıldığı ziyarette, TKH heyeti ezberlerin bozulması gerekliliğine işaret etti.

Görüşmede Altıntaş’ın adaylığının heyecanla karşılandığı belirtilerek, yağma düzenine karşı tek devrimci seçeneğin güçlendirilmesine vurgu yapıldı.