Gaye Su Akyol'dan Engin Ardıç'a: Çöplüğe gitmesi gereken herşeyi bünyesinde taşıyan 1 organizma...

Şarkıcı Gaye Su Akyol, Sabah yazarı Engin Ardıç'ı tarifledi: "Cinsiyetçilik, homofobi, ayrımcılık... Çöplüğe gitmesi gereken herşeyi bünyesinde taşıyan 1 organizma."

Gaye Su Akyol'dan Engin Ardıç'a: Çöplüğe gitmesi gereken herşeyi bünyesinde taşıyan 1 organizma...

AKP’nin yayın organlarından Sabah‘ta hemen her yazısındaki belaltı imaları ve cinsiyetçi ifadeleriyle kendisinden yeniden iğrendiren Engin Ardıç, dün de “Cıllop” başlıklı yazısında aynı “performans”ını sürdürmüştü.

İBB’nin yalanladığı “sakal yasağı” iddiasını köşesine taşıyan Ardıç, yazısında “Ekrem İmamoğlu, İETT şoförlerine sakal yasağı koymuş. Kucaklayacaktı ya… İlle de “cıllop gibi şoför” istiyor.” demişti.

Ardıç’ın iğrenç yazısına şarkıcı Gaye Su Akyol’dan tepki geldi. Akyol, Instagram hesabından yazısını paylaştığı Ardıç için “Bunu, halinize şükretmeniz için buraya bırkaıyorum” deyip şöyle devam etti:

“Cinsiyetçilik, homofobi, ayrımcılık… Çöplüğe gitmesi gereken herşeyi bünyesinde taşıyan 1 organizma. Geçen gün şöyle bir cümleye denk geldim; “Üslüp beynin fizyolojisidir” diyor. Bu organizma adeta bir tamagotchi, adeta az beslenmiş bir sanal bebek. Beyninin fizyolojisi düşünmek dahi istemiyorum.”