'FETÖ' pişkinleri: Biri özür diledi, diğeri 'Pensilvanya'ya bakanlık gönderdi' dedi

Eski AKP milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan, AKP'nin YSK Temsilcisi Recep Özel için "Halis muhlis FETÖ'cü" ifadesini kullanmıştı. Özel, buna karşılık yaptığı açıklamada, 2012 yılında Fethullah Gülen'e yaptığı ziyaretin Adalet Bakanlığı’nın resmi bir programında gerçekleştiğini söyledi.

'FETÖ' pişkinleri: Biri özür diledi, diğeri 'Pensilvanya'ya bakanlık gönderdi' dedi

Eski AKP Milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan, önceki yazısında ‘Halis muhlis Fetö’cü’ dediği AKP’nin YSK’daki temsilcisi Recep Özel’den özür dilerken, Özel’in kendisine gönderdiği açıklamayı köşesinde yayımladı.

Ocaktan yazısında, “Evet Recep Özel, Fetullah’ı ziyarete gitmiştir, ancak benim “FETÖ’cü” ifadesini kullanmam doğru olmamıştır, bundan dolayı özür beyan ediyor, helallik diliyorum.” diyerek geri adım attı.

Ocaktan’ın köşesinde yer verdiği açıklamaya göre, 2012 yılında Pensilvanya’da Fethullah Gülen’i ziyaret ettiğini kabul eden AKP’li Recep Özel ise ziyaretiyle ilgili “2012 yılında Adalet Bakanlığı’nın resmi bir programı için gittiğimiz Amerika’da o günün şartlarında o şerefsiz mahluka, terörist başına gerçekleşen ziyareti bu günlerde gündeme getirmek haysiyet cellatlığından başka bir şey değildir.” dedi.