Fenerbahçe'den Erdoğan'a özel klip!

Tüm yöneticilerin ve Başkan Ali Koç’un hazır bulunacağı toplantıda  Erdoğan için hazırlanan özel klibin yayınlanacağı ve rozet töreni için ciddi bir hazırlık yapıldığı öğrenildi

Fenerbahçe'den Erdoğan'a özel klip!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe Divan Kurulu’na ‘teşrif’ etmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun ekim ayı olağan toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Toplantıya kongre üyeliğinde 25 yılını tamamlayarak Yüksek Divan Kurulu Üyesi olan Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bugün 12.30’da başlanacak Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’na Erdoğan’ın da katılacağını kulüp şöyle açıkladı:

“Yüksek Divan Kurulu (YDK) olağan toplantımız 26.10.2019 Cumartesi günü saat 10:30 yerine 12:30’da Fenerbahçe Spor Kulübü, Faruk Ilgaz Tesislerinde yapılacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, kongre üyeliğinde 25 yılını tamamlayarak Yüksek Divan Kurulu üyeliğine geçişlerini gerçekleştirmek üzere toplantıya teşrif etmeleri beklenmektedir. Güvenlik önlemleri sebebiyle toplantıya giriş için kayıt yaptırılması önemle rica edilmektedir.”

Programda Erdoğan, üyelik rozetini alacak. Tüm yöneticilerin ve Başkan Ali Koç’un hazır bulunacağı toplantıda  Erdoğan için hazırlanan özel klibin yayınlanacağı ve rozet töreni için ciddi bir hazırlık yapıldığı öğrenildi. Bugün yapılacak Divan Kurulu toplantısına Fenerbahçe’nin hayatta olan başkanları Aziz Yıldırım, Ali Şen ve Tahsin Kaya da davet edildi. Toplantıda, Yüksek Divan Kurulu gündemindeki diğer konuları da ele alacak.