Fatih Altaylı: "Metresini VİP’ten uçağa bindiren milletvekili var"

Fatih Altaylı, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ve ona eşlik edenlerin yaşadığı VIP krizini yorumladı. Altaylı, "Bakın yemin ediyorum, metresini VİP’ten uçağa bindiren milletvekili görmüşlüğüm vardır." ifadesini kullandı

Fatih Altaylı:

Fatih Altaylı, CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ve ona eşlik edenlerin yaşadığı VIP krizini yorumladı. Altaylı, “Bakın yemin ediyorum, metresini VİP’ten uçağa bindiren milletvekili görmüşlüğüm vardır.” ifadesini kullandı.

Fatih Altaylı, Habertürk’te “VİP midir, ÇÜK müdür her ne ise” başlığıyla yayımlanan yazısında “Allah selamet versin, Sevgili Bekir Coşkun isim takmıştı VİP’e. ÇÜK derdi” ifadesini kullandı.

“BİRKAÇ KEZ ÇÜK OLDUM”

Altaylı, yazısında “Çok Ünlü Kişi’nin kısaltması olarak. Yıllarca bu ÇÜK’lerle dalga geçti Bekir abi. Tahmin edemezdi bu ÇÜK’ün Türk siyasetinde gün gelip çok önemli bir mesele haline geleceğini. Benim de birkaç kez ÇÜK olmuşluğum, VİP’ten geçmişliğim vardır. Bazen bakanlarla ya da milletvekilleri ile davetli olarak bir seyahate gideceğimiz zaman önceden uyarılırız, ‘Beyefendi ile birlikte VİP salonundan geçiş yapacaksınız’ diye.” ifadelerine yer verdi.

“METRESİNİ VIP’TEN UÇAPA BİNDİREN MİLLETVEKİLİ GÖRDÜM”

Altaylı yazısında, VIP salonlarına kimin girip çıktığının normalde denetlenmediğini belirterek, “Hele hele İstanbul ve Ankara dışındaki VİP salonları tam yol geçen hanıdır. Ne giren bellidir ne çıkan. Bakın yemin ediyorum, metresini VİP’ten uçağa bindiren milletvekili görmüşlüğüm vardır. VİP’lerde görevli personel bile canından bezmiştir. Kim ÇÜK, kim ÇÖK bilemezler. Abuk sabuk herkes oradadır. Herkes kendince çok önemlidir. Ekrem İmamoğlu’nu Ordu’da VİP’e almamışlar. Vali demiş ki, ‘Almayın’. Açık söyleyeyim, İmamoğlu değil de başkası gelip VİP’ten uçağa bineydi Ordu’da Vali’nin umurumda bile olmazdı.” ifadesini kullandı.