Fabrika işten çıkarmalara başladı, AKP'li vekil 'Oylarımızda sorun çıkarsa görürsünüz' dedi

AKP'li vekil Süleyman Karaman, ildeki çimento fabrikasının işten çıkarmalara başlamasına, "seçim sonuçlarını etkileyeceği" endişesiyle tepki gösterdi.

Fabrika işten çıkarmalara başladı, AKP'li vekil 'Oylarımızda sorun çıkarsa görürsünüz' dedi

AKP Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, işçi çıkartan çimento fabrikasına tepki gösterdi. Ancak Karaman’ın tepkisi işçilere sahip çıkmak için değil, seçim sonuçlarının partilerinin aleyhine olacağını endişesiyleydi.

31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçim öncesi düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Karaman “Seçime 15 gün kala, kış ortasında eleman nasıl çıkarılır?” derken, “Bunu gidip onlarla mücadele ederek değil, başka vasıtalar kullanarak onların niye bunu yaptığını biz soracağız” dedi.

Oda TV‘de yer alan habere göre Karaman, Erzurum Çimento fabrikasını Erzincan’a kendilerinin getirdiğini ifade etti.

Karaman şöyle devam etti:

“Sayın Binali Yıldırım oraya bir fabrika kurun dedi kurdular. Şu an bunlarda bekliyorlar. Hesabını soracağım. Bir bir soracağım. Seçime 15 gün kala, kış ortasında eleman nasıl çıkarılır. Bunu gidip onlarla mücadele ederek değil, başka vasıtalar kullanarak onların niye bunu yaptığını biz soracağız. Eğer seçimde oylarımızla ilgili bir sorun çıkarsa göreceksiniz, bunlar gibi çok adam belirecek. Ben özel gidip görüşeceğim.”