Evlerini su basan kadınlara AKP'li Başkan 'şov yapmayın' dedi

Samsun Terme Belediye binası önünde bir araya gelen kadınlar AKP’li Ali Kılıç’a, yağmur sonrasında yolların çamur içinde kaldığını ve evlerini su bastığını ilettiler.

Evlerini su basan kadınlara AKP'li Başkan 'şov yapmayın' dedi

Belediye binasının önünde bir araya gelen kadınlar AKP’li belediye başkanına evlerini su bastığı yönünde şikayetlerini iletti. AKP’li Belediye Başkanı Ali Kılıç şikayetlerini dile getiren kadınlara “şov yapmayın” dedi

Samsun Terme Belediye binası önünde bir araya gelen kadınlar AKP’li Ali Kılıç’a, yağmur sonrasında yolların çamur içinde kaldığını ve evlerini su bastığını belirterek Kılıç’tan bu sorunu çözmesini talep etti.

Sözcü’de yer alan habere göre, Kılıç “Buraya basını da alıp gelmişsiniz. Şov yapmayın. Burada kimseye şov yaptırmam. Benim makamım burada. 4 aydır kapımız herkese açık” diye konuştu.

Kılıç’ın sözlerine kadınlar “Biz burada şov yapmıyoruz. Basın kendisi geldi. Bize çamurlu yollarımızı yapacağınıza dair söz verdiniz. Biz AKP’ye verdik, sizi biz başkan yaptık. Cumhurbaşkanımıza işte böyle böyle kaybettirdiniz. Suç sizde değil oy verdiğimiz için bizde” diyerek karşılık verdi.