Erman Toroğlu’nun 'mangal arkadaşı' şaşırttı

Turkuvaz Medya'nın spor kanallarından A Spor'da 'yorumculuk' yapan eski hakem  Erman Toroğlu'nun mangal fotoğrafı gündem oldu.

Erman Toroğlu’nun 'mangal arkadaşı' şaşırttı

Ressam Bedri Baykam’ın sosyal medya hesabından futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile mangal başında fotoğraf paylaştı.

Baykam’ın paylaştığı fotoğrafta mangal başında Turkuvaz Medya’nın spor kanallarından A Spor’da ‘yorumculuk’ yapan eski hakem  Erman Toroğlu’nun bulunması şaşırttı.

LİG BAŞLAMADAN PATLAYACAK

Fenerbahçeli taraftarların ağır eleştirilerine maruz kalan Bedri Baykam açıklama yaptı.

Fenerbahçe Genel Kurul Üyesi de olan Bedri Baykam Toroğlu ile paylaştığı fotoğrafın altına “Sevgili Erman Toroğlu ile Bodrum’da mangal keyfi” yazmıştı.

Baykam’ın açıklaması şöyle:

“Gerçekten bazı insanlara karşı büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Bukowski çok haklı, şöyle diyor: ‘Öyle uğraşıp hatasız insan olmak için çok çabalamana gerek yok, çünkü nasıl olsa yapacağın ilk veya tek hata ile beraber seni yerle bir etmeye çalışacaklar.’ Burada yaşanan bunun da çok ötesi! Kimilerinin kendilerine göre ‘hata olduğuna inandıkları bir yorum farkı ile’, bir insanın ömrü boyu oluşturduğu bir kimliği yok etmeye çalışmak! Ben Fenerbahçe için tüm ömrüm ve şike davası üstünden, duruşuyla yazdığıyla, çizdiğiyle canlı yayınlarda söylediği ile ne dediği A dan Z’ye besbelli bir adamım. Fenerbahçe’yi yıllardır bu alanda savunmuş olmanın bedelini de Fenerbahçe düşmanları karşısında fazlasıyla ama keyifle dik durarak ödemiş biriyim.”

DOSTUM TOROĞLU

OdaTV‘nin haberine göre, açıklama şöyle devam etti:

“20 yıldır spor yazarlığından meslektaşım ve tanıdığım bir dostum olan Erman Toroğlu ile tatilde karşılaştık, görüştük diye insanların ağızlarına bu sözleri yakıştırabilmelerini çok acıklı buluyorum. Birbirinin zıddı felsefi ya da siyasi görüşlere sahip isimlerin dahi medenice tartışabilmeleri, sohbet edebilmeleridir gerçek demokrasi. Demokrasinin temeli, senin gibi düşünmeyenlerle de görüşüp kendini savunabilmendir. Ama böyle bir kare fotoğraftan hareket ederek bir insanın tüm ömrüne karşı bu kadar iştahla, nankörce saldıranlara pes diyorum, başka da bir şey demiyorum. Kişiyi aslanlara yem olarak atmaya meraklı ne çok insan varmış? Ben siyasi olarak da, Fenerbahçeli olarak da her zaman tutarlı oldum, her sözünün arkasında durdum ve demokrasiden, açık tartışmadan hiçbir zaman korkmadım. Benim ne bir gram görüşüm değişti ne de duruşumda bir milim oynama oldu. 3 Temmuz 2011’den sonra Fenerbahçe’ye saldıran herkesle programlarda tartıştım, Fenerbahçe’yi savundum. Aynen her zaman ve bu yıl 3 Temmuz’un yıldönümünde yaptığım gibi. Değişen bir şey yok ama kimi insanların yaz tatili sebebiyle saldırganlık fay hattı gerginliği biriktirdiğini görüyorum. Herhalde lig başlamadan patlayacak bir yer arayanlar vardı! Saygı ile tüm Fenerbahçelilere ve kamuoyuna duyururum.”

İşte o fotoğraf: