Erkan Tan 'formunda': İstanbul'u Türkiye'den koparmak istiyorlar

AKP medyasında provokatörlükte öne çıkan isimlerden Erkan Tan, seçimlerde "İstanbul'un Türkiye'den kopartılmak istendiği"ni öne sürdü.

Erkan Tan 'formunda': İstanbul'u Türkiye'den koparmak istiyorlar

AKP yayını A Haber’in “mehterci” provokatör program sunucularından Erkan Tan, Takvim gazetesinde kendisine ayrılan köşede yine “performans”ını konuşturdu.

İstanbul YSK’nın iptal ettiği, AKP’nin yenilgi aldığı 31 Mart seçimleriyle ilgili “hayal gücü”nü konuşturan Tan, o güne ilişkin, “Dışarıdan büyük saldırı, içeriden büyük ihanetle, Türkiye’ye çok büyük bir tuzak kuruldu. FETÖ kullanılarak, dışarıdan yönetilen bir senaryo uygulandı.” dedi.

Hızını alamayan yandaş isim, 31 Mart seçimleriyle İstanbul’da darbe girişiminde başarılamayanın başarılmak istendiğini öne sürüp “İstanbul’u Türkiye’den kopartma emelini, seçim ile gerçekleştirmek istediler.” dedi.

“PKK’lı katiller, FETÖ mensubu hainler, kameraların karşısına geçip, CHP’nin adayını desteklediklerini açıkça ilan ediyorlar…”diyen provokatör “yazar”, yazısına solu da alet edip “Solcular, sol oylar bölünmesin diye adaylıktan çekiliyorlar.” yalanını attı.

Tan’ın  yazısında “İSTANBUL’U KOPARTMAK” başlıklı bölüm şöyle:

“Önceden planlanmış, örgütlü hırsızlık ile seçmenin oyları çalındı… 15 Temmuz’da başaramadıkları, İstanbul’u Türkiye’den kopartma emelini, seçim ile gerçekleştirmek istediler. Şimdi ise; solcular, sol oylar bölünmesin diye adaylıktan çekiliyorlar. Saadet Partililer, muhafazakar oylar bölünsün diye aday çıkartıyorlar… PKK’lı katiller, FETÖ mensubu hainler, kameraların karşısına geçip, CHP’nin adayını desteklediklerini açıkça ilan ediyorlar… Meral’in peşine düşen, İP’li sözde ülkücüler de aynı adamın peşinden koşuyor olmaktan hiç rahatsız görünmüyorlar…!.

Dışarıdan büyük saldırı, içeriden büyük ihanetle, Türkiye’ye çok büyük bir tuzak kuruldu. FETÖ kullanılarak, dışarıdan yönetilen bir senaryo uygulandı.
Önceden planlanmış, örgütlü hırsızlık ile seçmenin oyları çalındı… 15 Temmuz’da başaramadıkları, İstanbul’u Türkiye’den kopartma emelini, seçim ile gerçekleştirmek istediler. Şimdi ise; solcular, sol oylar bölünmesin diye adaylıktan çekiliyorlar. Saadet Partililer, muhafazakar oylar bölünsün diye aday çıkartıyorlar… PKK’lı katiller, FETÖ mensubu hainler, kameraların karşısına geçip, CHP’nin adayını desteklediklerini açıkça ilan ediyorlar… Meral’in peşine düşen, İP’li sözde ülkücüler de aynı adamın peşinden koşuyor olmaktan hiç rahatsız görünmüyorlar…!.”