Erkan Tan 'ahiret'ten bildirdi: Kılıçdaroğlu cehenneme gidecek

Son olarak "Gezi'ye katılanların başı kesilmelidir" sözüyle büyük bir skandala imza atan yandaş Erkan Tan, bu kez CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı, "Kemal Kılıçdaroğlu'nu, ahiret hayatında, cehennemden nasıl kurtaracaksınız...?" dedi.

Erkan Tan 'ahiret'ten bildirdi: Kılıçdaroğlu cehenneme gidecek

AKP’nin yayın organlarından Takvim’in “yazar”ı ve aynı zamanda A Haber sunucusu Erkan Tan, bu kez “müneccim”liğe soyundu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cehenneme gideceğini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu’nun kaybettiği davalardaki tazminatları karşılamak üzere CHP’li vekillerin fon oluşturması kararını köşesine taşıyan Tan, “Bu kararı vermeleri korkunç bir durum.” derken, “Bu dünya tamam da; Kemal Kılıçdaroğlu’nu, ahiret hayatında, cehennemden nasıl kurtaracaksınız…?” diye sordu.

Erkan Tan’ın yazısında o bölüm şöyle:

“CHP milletvekillerinin, Genel Başkanlarının mahkemelerden aldığı cezaları için, aralarında para toplamaya karar vermeleri korkunç bir durum. Yalan, iftira, hakaret içeren sözleri ve iddialarına, yeter artık diyeceklerine, yardım edecekler. Böylece; dünya siyasi tarihinde ilk defa yalan, iftira ve hakaret, daha rahat ve kolay söylenebilsin diye fon oluşturulmuş oldu. Bildiğiniz gibi, yalan, iftira ve hakaret aynı zamanda günahtır. Bu dünya tamam da; Kemal Kılıçdaroğlu’nu, ahiret hayatında, cehennemden nasıl kurtaracaksınız…?”