Erdoğan'la görüşen Demet Akalın: Okan’ı şikayet ettim, Sağolsun Cumhurbaşkanı...

Demet Akalın, Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin "Okan’ı Cumhurbaşkanımıza şikayet ettim, telefonda sürekli tavla oynuyor dedim. Sağolsun Cumhurbaşkanı hemen sildirdi telefondan" dedi.

Erdoğan'la görüşen Demet Akalın: Okan’ı şikayet ettim, Sağolsun Cumhurbaşkanı...

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Saray’da geçtiğimiz hafta Hande Yener ve Demet Akalın’ı kabul etmişti. Çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapıldığı söylenen görüşmeyle ilgili Demet Akalın’dan açıklama geldi.

Görüşme sırasında eşi Okan Kurt’un yanlarında neden bulunduğuna ilişkin konuşan Akalın “Okan’ı Cumhurbaşkanımıza şikayet ettim, telefonda sürekli tavla oynuyor dedim. Sağolsun Cumhurbaşkanı hemen sildirdi telefondan, artık benimle ilgilensin. Sadece kızıyla ilgileniyor” dedi.

Erdoğan’ın kendisine “dobra biri” olduğunu söylediğini aktaran Akalın “Bunu bu makamdan duymaktan çok mutlu oldum” dedi.

Akalın şunları söyledi:

-Sayın Cumhurbaşkanı’mızdan ben randevu talep ettim, 1,5 ay sonra bir araya gelebildik. Giderken Hande ile konuştum ve beni de çağır dedi. Ofiste 1,5 saat kaldık ve kadına şiddet, hayvana şiddet gibi konuları kapsayan bir yasa geleceğini söyledi. Bizde üstümüze ne düşüyorsa yapacağımızı söyledik

-Yerli otomobil hakkında konuştuk, hemen sipariş vereceğimizi söyledik. Ben her zaman milliyetçiyim, Milano’dan alışveriş yaparım, ancak arabamı yerli malı alırım. Made in Türkiye diyoruz, hayırlı olsun”

-Köpek katliamları, şiddet gören kadınların şikayet etmemesi gibi konuları konuştuk. Cumhurbaşkanımız’da bu konuları sık sık takip ettiğini, gerekli yerleri hemen aradığını belirtti. Yasanın gelmesine çok sevindik, özel bir proje yapmayacağız, ancak elimizden geldiği kadar destek vereceğiz.”