Erdoğan'ın başdanışmanı: Kılıçdaroğlu bu vatan ve millet adına çalışan biri değil

Başdanışman Akış, CHP lideri için "Bugün rezalet bir grup konuşması ile de bunu tescilledi. Kılıçdaroğlu bu vatan, bu millet adına çalışan biri değil” dedi.

Erdoğan'ın başdanışmanı: Kılıçdaroğlu bu vatan ve millet adına çalışan biri değil

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından ve eski AKP Konya Milletvekili Mustafa Akış, grup toplantısındaki sözleri nedeniyle hedef aldığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır ithamlarda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu için “Kılıçdaroğlu FETÖ’nün tertiplediği artık çok net olan kaset kumpası ile CHP’nin başına geçti. Bu değişiklik ile birlikte Deniz Baykal döneminde FETÖ’ye payanda olmayan CHP artık FETÖ’nün bir parçası oldu” ifadelerini kullanan Akış, CHP lideri için şunları söyledi:

“17/25 Aralık Darbesi ile başlayarak Kılıçdaroğlu FETÖ’nün Türkiye üzerinde yapmak istediği tüm operasyonların sözcülüğünü ve taşıyıcılığını yaptı. 17/25’i kutsadı, MİT tırları operasyonunu meşrulaştırdı, darbeye ‘tiyatro’ dedi. Hiçbir yaşanılan onun bu örgüte müzahir tavrını değiştirmedi. Ne devletimizin yıkılma tehlikesi, ne şehitlerimiz onu bu tavrından ve verilen vazifeden döndürmedi. Bugün rezalet bir grup konuşması ile de bunu tescilledi. Kılıçdaroğlu bu vatan, bu millet adına çalışan biri değil”